Skip to content

no man’s sky de nieuwste game rage 

GSMWEB.NL heeft voor bestaande als nieuwe klanten weer Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.

Tijden de PC Gaming Show persconferentie in het alijtd zonnige Los Angeles is bekend geworden dat de hoog aangeprezen playstation4 game “No Man’s Sky” naar de Microsoft Windows PC zal komen, dit is dus gisteren aankondiging. Ook werd er ook een nieuwe trailer getoond.

Lees nu alles over de No Man’s Sky PC-versie.

Bepaal je eigen koers door een dynamisch en ongekend realistisch universum. Ontdek talrijke onbekende zonnestelsels en dwaal rond in de meest vreemde planeten vol unieke nieuwe levensvormen en navigeer jezelf door de mooiste landschappen.Of vind artefacten uit een ver ver verleden, die de geheimen achter jouw universum kunnen onthullen. Elke wereld heeft zo zijn eigen ecosysteem met potentieel meedogenloze omstandigheden, zoals woestijnen of gevaarlijke dieren zoals grote vleesetende wormen. Alles wat je tegenkomt kun je in een logboek bijhouden als een echte kapitein en delen in de intergalactische “Atlas” database met andere spelers.

Bepaal je eigen spel pad, je kan als handelaar, verkenner, premiejager, mijnwerker, en zelfs als piraat of kies een andere galactische rol. Verzamel de virtuele rijkdommen om je ruimteschip en uitrusting te upgraden.

Maar letop; Hoe dichter je bij je doel komt, hoe gevaarlijker je reis wordt.

Ontdek een bruisend heelal met handelskonvooien en vol smokkelaars en vecht je rivaliteiten uit, maar ook zijn er wetshandhavers en zelfs compleet galactische legers die klaar staan om met je te strijden of je sluit bondgenootschappen af met iedereen die je tegenkomt.

Lees ook  Scheren niet alleen voor de heren

No Man’s Sky is bedacht door Sean Murray die ook mede oprichter is van de Hallo Game en Joe Danger 2 . Murray, was als voormalig ontwikkelaar bij Criterion Games ook verantwoordelijk voor Burnout. No mans sky zal voor dePC 64bit worden en brengt je in totaal voor minimaal 5 biljoen jaar spel genot, dat is als je op elke planeet maximaal 1 seconde doorbrengt en geen plas en rust pauze inlast.