Skip to content

onder de loep: simpel iedereen een iphone

Simpel stapt in toestelabonnementen en borduurt in samenwerking met leapp en kedin door op de belrevolutie van onbeperkt bellen en sms’en met een mooie iphone abonnement actie. Wie snel is en voor maart voor een 2 jarig simpel contract tekent kan bij leapp goedkoop een iphone 5s aanschaffen. Het aanbod is erg aantrekkelijk, daarom zetten we de nadelen voor je op een rij.

GSMWEB.NL heeft voor bestaande als nieuwe klanten weer Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.

Klanten hebben (zolang de voorraden nog strekken) de keuze uit een zwarte, zilver of gouden 16gb of een 32gb iphone 5s en kunnen in 1 keer betalen of kiezen voor een renteloze kedin lening. De actie is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten die kunnen verlengen. Voor de goudkleur hoeft niets worden bijbetaald, maar de 32GB versie is wel 30 euro duurder. Hoewel het momenteel nog steeds de beste toestelprijzen zijn voor een tweedehandse iphone met garantie krijg je in tegenstelling tot de geadverteerde prijs van 299,- helaas geen 5 sterren product. Dat is is een beetje misleidend.

Op zoek naar een betaalbare Serverruimte, Webhosting of je eigen Domeinnaam Registratie? . Bij Neostrada kan je het zelf hosten met support en uitgebreide Cpanel en andere software tools.

Mogelijk de grootste afweging die je moet maken is of je ├╝berhaupt wel twee jaar lang gebonden wilt zijn aan een mobiel contract, maar de aankoop constructie waarbij je het toestel los kan kopen en doordat je maandelijks de bundels omhoog of omlaag kan aanpassen is dat geen reden voor grote zorgen.

Wel zal er de komende 2 jaar er behoorlijk wat gaan veranderen op mobiel gebied, met name internet bundels zullen ruimer worden aangeboden, doordat nieuwe netwerktechnieken telecombedrijven kosten zullen doen besparen, is het de verwachting dat die voordelen ten gunste zullen vallen aan veelverbruiker, iets wat nu al zichtbaar is bij tele2, robin mobile en recent kwam ook tmobile met betere (flatfee) bundels.
niet zo simpel

Jammer genoeg zit de simpel/leapp actie wat rommelig en minder simpel in elkaar. Je moet tijdens het bestellen door een hoop bureaucratische hoepels. Je hebt namelijk te maken met 2 bedrijven, 3 als je kiest voor aflossen via kedin, simpel begint de aanvraag en checkt of je maandelijks kan aflossen en leapp zal opnieuw kedin laten checken. Om het nog ingewikkelder te maken, levert simpel alvast de simkaart en activeert deze automatisch terwijl je moet wachten op een leapp voucher waarmee je de iphone kan bestellen en nadat je kedin aanvraag is goedgekeurd moet ook nog eens een kopie paspoort uploaden, al deze handelingen moeten gevolgd worden over een termijn van dagen, kortom het mag duidelijk zijn dat dit geen schoonheidsprijs verdient en om het verwarrend te maken zien klanten op de mijnsimpel pagina ook nogs eens een andere duurdere iphone voucher actie van leapp.

Lees ook  Salora ProSport PSC1335HD actioncam
garanties

Verder zijn er verborgen eenmalige kosten van verzenden van de iphone, want normaal gesproken zijn bezorgkosten bij leapp gratis, maar dit maal betaal je 15 euro aan kosten, het toestel word dan wel verzekerd verzonden, ook kun je gratis je iphone ophalen in een leapp winkel, wie eenmaal de pijnlijke bestelwijze heeft afgerond kan ook niets meer aanpassen. Het gaat dus zogezegd niet om een nieuw toestel, je koopt een tweedehands toestel met 1 jaar garantie en dat roept vraagtekens op, want het is een online aankoop en die zijn normaal gesproken 2 jaar verzekerd van garantie. Wel ben je verzekerd van apple’s iOS beveiligingsupdates, een zekerheid die bij andere goedkope android acties vaak ontbreekt.

Neemt niet weg dat ondanks al deze kleine addertjes onder het gras het wel een erg aantrekkelijke aanbieding is voor iedereen die relatief weinig mobiele data nodig heeft en goedkoop mobiel wil bellen.Voor een tientje per maand kun je al onbeperkt bellen en smsen en krijg je 1GB internet standaard erbij en wie bereid is 5 euro per maand meer neer te leggen heeft 2GB dataverkeer in handbereik. Voor wie het met minder kan doen heeft voor een kleine 12,50 al een complete iphone abo. Dat maakt simpel mogelijk ook een mooie vaste lijn alternatief.

Leapp is een gespecialiseerde retailer die zich geheel richt op het verkopen van hoofdzakelijk tweedehands apple apparatuur.