Skip to content

inside dayhopper, een nieuwe site

Tijden veranderen en wij ook, na een drukke zomer hebben we onze website in een nieuw jasje gestoken, lang was het zoeken naar een nieuwe formaat en we denken dat we met deze stijl weer iets leuks gevonden hebben voor onze bezoekers. Onze insteek is altijd een lage drempel willen bieden met een mix van content en partner aanbod. We willen nu toch wat meer de breedte in gaan met meer rubrieken rondom de diverse tools die we willen aanbieden.

Daarmee blijft het mogelijk om via een vergelijkingstool te zoeken naar je favoriete smartphone toestel of het vinden van een nieuwe energie aanbieder tot blogs over computers en games, kortom er is op dayhopper voor elk wat wils te vinden en we zoeken daarin het balans.

Adblockers zijn bijzonder populair, maar we hopen dat onze bezoekers dayhopper willen whitelisten, zodat ze optimaal kunnen profiteren van kortingscodes en andere extra voordelen die via de advertenties worden aangeboden. Natuurlijk blokkeren we je nooit helemaal, dus het is de keuze aan onze bezoekers wat deze wil gebruiken. We hopen dat de plekken waar we voortaan onze sponsoren hosten opvallend genoeg zullen zijn voor diegene die daar behoefte aan hebben en zeker niet als een hinder worden ervaren.

We zijn nog druk bezig met het technische deel en de bestaande content kan dus verplaatst zijn of totaal worden aangepast de komende tijd, we hopen op je begrip.