Skip to content

inside: we zijn er klaar voor

hoi en welkom op Dayhopper. Het is een nieuw jaar en daarmee geven we ook een nieuwe jasje aan dayhopper, het format is iets wat opgefrist, maar blijft vertrouwd hetzelfde. In dit hoekje willen we je alvast een kijkje geven in de vernieuwde functies van deze website.

We houden van simpel, het leven is al druk genoeg, zo ook voor ons. Het schrijven van goede content kost tijd, maar dat is het volgende agendapunt dat op de planning staan. We zullen de menu structuren nog mogelijk aanpassen, maar de katernen zoals Tech of Lifestyle blijven. Ons verdienmodel is simpel, als je wat leest dat je bevalt, klik dan door en koop gewoon simpelweg het direct produkt of neemt de dienst af. We bieden hiervoor advertentie linkjes aan van een van onze sponsoren, we hopen dat adblockers daarbij niet in de weg zullen zitten, we zullen zoveel mogelijk passende reclame laten zien op een niet storende wijze.

We gaan er vanuit dat onze bezoekers slim genoeg zullen zijn om te beseffen dat hoewel de content gratis wordt aangeboden, we natuurlijk ook onderhoudskosten hebben. Mocht er behoefte voor zijn dan kijken ook of andere verdienmodellen aantrekkelijk zijn.

Alles wat veranderd aan dayhopper, zullen we hier delen via DH inside.