Skip to content

Friet met een Hot Air Fryer

... MMM heerlijke snacks, met De Philips Airfryer. Verkozen tot Beste uit de Test. Snel, compact gemakkelijk frituren & minder last van nare vetluchtjes.


Je hebt ze vast wel eens gezien bij de familie of je vrienden, de Hot Air Fryer, of op z’n Nederlands een hete lucht friteuse waarbij geen extra olie nodig is om je diepvries frieten en bitter garnituur en een hoop andere snacks op gezondere manier klaar te bakken. Das een stuk lekkerder en je hebt geen vieze luchtjes of vette pannen meer in het huis. Het schoonmaken is ook zo gebeurd, de onderdelen zijn met een sopje of vaatwasbeurt zo weer gereinigd voor de volgende lading.

GSMWEB.NL heeft voor bestaande als nieuwe klanten weer Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.

Een Friteuse is eigenlijk niet de juiste omschrijving voor deze apparaten in feite zijn Hot Air Fryers een soort mini hete lucht ovens. Ze doen allemaal hun werk goed. Het grote verschil zit meestal in het design en techniek, de meest simpele modellen hebben 2 knoppen 1 voor de temperatuur en de andere om de tijd mee in te stellen, duurdere modellen hebben digitale timers andere functies.

Hete lucht friteuses met een touch bediening, geen lastige draaiknoppen meer en met 1 veeg is schoonmaken zo gedaan.

Lees ook  no man's sky de nieuwste game rage 

Allemaal zijn ze wel geschikt om mee te bakken en niet alleen friet, maar je maakt er ook een hoop lekkere gezonde en misschien ook ietwat ongezonde snacks mee, als je zelf kaas, boter of olie toevoegt, bijvoorbeeld voor een cake of kaas krokket, maar pas op, je raakt al snel verslaafd aan de Air Fryer om er meer mee te doen, zoals deze mega tosti en je kan ook een zacht of hardgekookt eitje mee bereiden.frieten en kroketten zonder stank!

Frituren, Grillen of bakken het kan allemaal met een airfryer, het is snel en veilig, de meeste recepten kun je direct bereiden en sommige vragen een een paar minuten opwarmtijd je stelt de timmer in en het apparaat schakelt zichzelf daarna uit. De baktijden variëren, knapperige patat heb je al na 8 minuten en voor een groot gezin duurt het wat langer naar mate je het mandje voller maakt. Tussentijds kun je de lader open schuiven en schudden zoals je gewend ben bij een gewone friteuse, sommige modellen doen dit automatisch voor je. zo hebben o.a Tefal en Jet Fryer een handige draai element (wat niet altijd even praktisch is) en kijkvenster (juist wel erg handig) en speciaal inzetmandjes voor hapjes.