Skip to content

de nieuwe Lumia tijdelijk met Microsoft Display Dock

De Mobiele PC doet wat? Doe straks meer met je nieuwe Lumia windows mobile 10, Preorder deze smartphone nu en krijg de dock er gratis bij, in dit artikel vertellen we je hoe je de Display Dock van Microsoft op een extern beeldscherm, toetsenbord en muis kan gebruiken. Mobiele hardware is tegenwoordig net zo goed dat het niet onderdoet voor een ultra compacte computer die je altijd paraat hebt.

Pre-order de nokia lumia 950 XL met gratis dock!.

Je kan zelfs Office-apps en Outlook opgeschaald gebruiken voor een optimale werkomgeving met alle voordelen van het grote scherm die de productiviteit bevordert, ook zakelijk is het interessant, voeg de Display Dock toe aan je thuiskantoor en doe meer zonder de computer te hoeven gebruiken.

geniet van de windows 10 ervaring die ondersteund wordt door je mobiele telefoon.

Maar ook privé en voor studenten kan het een goede alternatief zijn om overal en altijd te kunnen werken met documenten en je favoriete software apps. Moet je bijvoorbeeld een lange e-mail brief schrijven of een PowerPoint-presentatie geven dan sluit je elk beeldscherm met een DisplayPort- of HDMI-stekker aan en ook bestaande USB muizen en toetsenborden werken via de twee gewone USB2 poorten. Werken op een groter Full HD scherm zorgt ervoor dat je geen losse laptop of Tablet meer nodig hebt om productief te zijn en het is ook handig als je een gekochte of gehuurde film vanuit je mobiel wilt zien op de TV.

Het kleine kastje komt dus samen met de lancering van de lumia 950 en XL binnenkort ook naar Nederland en kan los ook gekocht worden onder het artikelcode hd-500. De dock is voorlopig alleen met de nieuwe Lumia 950 serie te gebruiken.