Skip to content

moederdag

Vroeger zorgde ze voor jou, wat geef jij haar terug dit jaar? hier zijn een paar kadotips voor elk type moeder.

Met Juwelen maak je elke moeder blij, maar als je budget iets beperkter is dit dit mooie sieradensetje een goed alternatief voor moederdag, Alleen geldig vandaag, maar ibood zal de hele week nog wel leuke spullen te koop hebben. Het Gaat tenslotte om het idee nietwaar?

Fitbit.
Draagt mam’s nog een ouderwetse horloge of is ze niet meer helemaal bij de tijd met haar oude watch. Combineer dan de voordelen van een slimme smartband of smartwatch en help haar de 21ste eeuw in met bijvoorbeeld een Fitbit, de nummer 1 in smartwear. Als de nieuwe Fine Alta je te duur is of je weet niet zeker of het kado wel slaagt, bestel dan alvast de

TIP: Spaar met de hele familie voor moeders cadeau, hier krijg je niet alleen hoge standaard kortingen, maar met promocode: FIETS krijg je 15% korting op alle fietsen, maar ze hebben voor elk budget een gezonde mix tussen diverse producten.

Bloemen.
doen het altijd goed, niet voor niets wordt er geroepen dat bloemen van moeders houden. Het huis ruikt meteen lekker en het siert haar oog. Ze zal je dankbaar zijn voor deze leuke attentie. Bloemen.net heeft voor veel gelegenheden bloemen, boeketten en bloemstukken. Maar ook bestel je daar snel een Merci of knuffel, en maak je moederdag compleet met wijn en champagne. De kracht van Bloemen.net zit hem in snel kunnen leveren van bloemwerk via plaatselijke bloemisten.

Liever iets persoonlijks?, op geschiedenisvandedag.nl, kun je een authentieke oorkonde bestellen met alles wat er op 14 mei door de tijden heen is gebeurd.

Dan tot slot, het beste kado is natuurlijk jezelf. Wees 14 mei extra lief en zorgzaam, als een ontbijtje niet lukt, ga dan tenminste bij moeders op de thee.