over ons

Welkom Hopper

Dayhopper is een handige website met informatie over de verschillende soorten Consumenten onderwerpen, vergelijkingstools voor bijvoorbeeld telecom producten zoals een smartphone, GSM abonnement of Sim-Only en ook kun je snel energie leveranciers en hun prijzen bekijken. Ook vind je op Dayhopper een overzicht van alle dag en week aanbiedingen van betrouwbare partners en de speciale aanbiedingen van onze sponsors.

Vergelijk last minute vakantie aanbod en bekijk aanbiedingen voor bijvoorbeeld een dagje stappen met je vrienden of wat dacht je van een week of langer er lekker tussen uit met de familie.

Hop ook gezellig mee op Dayhopper, Blader gemakkelijk via je tablet of met de computer door de diverse secties. We hebben het aanbod alvast handig voor je ingedeeld over verschillende hops, zo hebben en een blog hop, waar je ons kan volgen en we consumenten producten en diensten met je bespreken. Af en toe veilen we via de eBay Hop producten die we tegen hopelijk bodemprijzen aanbieden, als je geluk hebt kun je dan een koopje halen, wees er wel snel bij want onze oplage is meestal eenmalig en zeer beperkt dus OP = OP en weg is pech, gelukkig vind je bij de artikelen ook informatie en een link waar je het voordelig elders kan kopen, tegen scherpe retail prijzen.

We zijn geheel vrijblijvend en gratis toegankelijk voor iedere bezoeker, van jong tot oud en zowat op elk apparaat kun je onze website via je favoriete browser bekijken zonder daarvoor een speciale app nodig te hebben, of je nu een Apple, Google Android of Windows Mobiel, Tablet of gewoon een PC gebruiker bent, het maakt niet uit; je bent altijd welkom, ook om interactief mee te doen in in de Polls of discussies zolang je maar netjes gedraagd natuurlijk en aan onze huisregels houdt.

Heeft u zakelijk interesse in Dayhopper. Wij schrijven in eigen beheer en we werken als publisher daarbij samen met diverse Affiliatie Netwerken waar onder Daisycon, Tradetracker, Zanox en het Partner Programma’s van Bol.com.

Het insturen van uw product of dienst ter review is welkom en ook uw eigen content verwerken we graag bij het realiseren van marketingdoelstellingen. In alle gevallen behouden wij het eind regie voor zaken zoals editor & auteurs rechten, maar natuurlijk zullen we nauw samen werken voor een optimale weergave.

Met andere woorden; we zijn gegarandeerd geheel onafhankelijk in onze standpunten of meningen.