De tijd van kaartjes, lingerie en bloemen breken weer aan. Wil jij een succesvolle valentijn dit jaar dan zijn hier een paar handige tips en spelregels die belangrijk zijn voor het slagen van een leuke (middag)dag of een speciale verrassingsmoment.

Door een activiteit te boeken zoals schaatsen, indoor skiën of zelfs skydiven toon je jezelf van de sportieve kant. Wil je het liever iets rustiger houden, verras dan je partner in de lunch op van het werk met een romantische wandel of regel een vrije middag en neem een lokale stadstour. Bij slecht weer is een bezoek aan het museum of een leuke workshop een leuk idee.

EXTRA: Veel voordeel koopjes en korting, coupons in de DAY.HOPPER Many More Store.. Neem nu een kijkje of bookmark de weblink voor later.

Op zoek naar betaalbare serverruimte, Webhosting of uw eigen domeinnaam? . Neostrada heeft de oplossing. Zelf hosten met support en uitgebreide cpanel en andere software tools.

Valentijnsdag zijn voor paren ook geschikt als dubbeldate! Nodig elkaars vrienden uit en organiseer een game avond en deel kleine cadeaus uit alsof het kerst is.


ad1

GSMWEB.NL heeft Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.Voornaamste spelregel is dat jullie beiden er plezier aan moeten hebben.

Niet iedereen zit te wachten op een serenade of openbare blijken van affectie. Het gaat uiteindelijk om het gebaar en niet hoe goed je bent met verrassen. Ook al slaagt de aanvankelijke reactie niet, je laat de ander tenminste weten dat er iemand is die een oogje heeft. Wees niet teleurgesteld als er meerdere kandidaten zijn die hun liefde kenbaar maken, misschien wil je partner jouw ook verrassen.


Weet je echt niet wat je partner graag wil, maak het dan vooraf bespreekbaar, noem elk een paar bucketlist dingen op of schakel stiekem hulptroepen in. Vaak weten de broers of zussen en naaste vrienden verborgen interesses los te peuteren, dit kan bij nieuwe koppels zeker van pas komen.

En tot slot, gebruik valentijn om elkaar intens leren kennen. Wat je met deze gouden tip doet laten we lekker aan jullie fantasie over, maar om een hint geven.

jullie kunnen samen online deze speciale massagetechnieken leren. Het is ook geschikt voor de doe-het-zelvers en latrelaties.