Skip to content

SmartStudentDeals.nl, niet alleen voor de student !.

Ben je in bezit van een Studentenpas? Dan kun je erg aantrekkelijk huren bij SmartStudentDeals. In tegenstelling tot kopen, hoef je bij huur niet eerst te sparen voordat je een nieuwe aankoop kunt doen, Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar tegen vaste lage maandelijkse prijzen.

Bovendien krijg je standaard de best denkbare garantie. Gaat je apparaat stuk of functioneert het niet goed meer? Dat is geen probleem, want je hebt gedurende de gehele huurperiode volledige service en garantie.

SmartStudentDeals is er speciaal voor studenten en houdt daarom altijd rekening met je situatie. Zo begrijpen ze dat je misschien geen auto hebt om een product op te halen. Daarom wordt elke bestelling voor je bezorgd maar ook aangesloten. Je kan Zelfs meerdere apparaten huren, alleen of als studentenhuis gezamenlijk. Handig als de wasmachine kapot is en die vaatwasser toch ook wel makkelijk zou zijn! Op de website en in de FAQ vinden jullie verschillende combinatie-aanbiedingen en leveringskortingen die je ontvangt bij meerdere apparaten waardoor je nog goedkoper kunt huren.

 

wil je namens het hele studentenhuis een nieuwe koelkast huren? Dan deel je de kosten eenvoudig onderling.

 

Huren bij SmartStudentDeals is ook aantrekkelijk bij dure apparaten en een korte looptijd, Huur bijvoorbeeld de Apple Macbook PRO (AP-MD101)voor 1 jaar en betaal slechts 44 euro per maand. Na het jaar kies je gewoon de vernieuwde snellere model. Zo bespaar op aanschafkosten en ga je altijd mee met de ontwikkelingen.

 

 

Heb je al een apparaat gehuurd bij een ander bedrijf en willen jullie profiteren van de lagere prijzen en de leuke voordelen van SmartStudentDeals? dat is geen probleem met deĀ OversluitDeal! Ontbindt de oude dure overeenkomstĀ en krijg het prachtig nieuwe apparaat uit ons assortiment de eerste 3 maanden helemaal gratis! Bovendien worden er dan geen installatiekosten in rekening gebracht en krijgen jullie ook nog een hartstikke leuk cadeau!

Bekijk direct het ruime aanbod.