Skip to content

Scheren niet alleen voor de heren

hoe vaak doe jij het? lekker in de zomerse kleding aan en dan zijn die plukken haren natuurlijk geen gezicht, dus weg ermee. We trimmen en scheren er in nederland massaal op los zodra de zon begint te schijnen. In dit artikel bespreken we met je de met de beste of nieuwste scheer technieken van o.a Braun tegen over de voor of juist wel de nadelen van het scheren met de mes.

GSMWEB.NL heeft voor bestaande als nieuwe klanten weer Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.

De cooltec is feitelijk een Braun Series 5, maar dan waterdicht en met een ingebouwde verkoeling, Dat is niet enkel handig. Het is zeker nuttig vooral nu in de warme zomer maanden, maar zeker weten ook als het kouder wordt, dan helpt het mee om je huid lekker fris en strakker te houden voor een gladder scheer resultaat. De verkoeling voel je duidelijk. Natuurlijk is het effect wat minder als je onder de douche scheert, maar daar gebruik je in 99% van de gevallen warm water, bovendien worden bij de gewone brauns de folie bladen warm na verloop van tijd, bij deze cooltec dus niet. Dat levert je ook minder slijtage op, want warmte is ook de nummer 1 oorzaak van onscherpe scheermesjes.

tweet gezellig mee, laat #scheren staan of gebruik deze hashtag op je mobiel dan is het binnenkort zichtbaar.

Lees ook  muse headband

Je kan bij braun ook een super de lux Clean Renew reinigingssysteem kopen, Wie nu een nieuwe cooltec koopt zit die bij sommige aanbiedingen er al gratis bij, inclussief een patroon. Daarmee doe je ongeveer 1 tot 2 maanden. Het is op alcohol gebaseerd, het verwijderd netjes alle bacteriën. Berg het in de warme zomer maanden en als voor langere tijd met vakantie gaat op in de koelkast, er zit een afsluit dekseltje bij.De Braun scheerkoppen zijn goedkoop geprijsd, als je dagelijks scheert gaan ze zeker wel een half jaar tot een jaar mee, de bladen leggen hele toeren af, na een paar keer de wereld rond zijn de banden van je auto ook aan vervangen toe, scheer je om de zoveel dagen kan kun je wel langer dan een jaar vooruit.

tijdelijk zijn ze fors afgeprijsd, we hebben in de dayhopper bol.com shop een selectie voor je in aanbieding!.


Dames epileren graag, nouja graag is overdreven natuurlijk. Voor het snelle werk pak je het liefst een mesje en scheer je met de haargroeirichting mee. Voor een glad resultaat gebruik je daarna een verzachtende lotion. De nieuwste techniek werkt op basis van laserstralen, jazeker erg hip op dit moment, daarmee verbrand je als het ware de haartjes tot aan de wortel, waardoor ze minder snel terug groeien.

De Philips Lumea Precision Plus SC2006/11, kan je ontharen, deze door consumenten ook als beste getest, de maand juni is solden uitverkoop in onze dayhopper bol winkel, dan krijg je maar lieft 30% korting op dit normaal gesproken duur apparaat.