Skip to content

Veel Fleuri Voordeel

wie binnenkort nieuw huisraad nodig heeft kan nu slim voordeel halen bij kwantum. Wie nu een fleuri bloempot koopt krijgt daarbij een waardebon voor de volgende aankoop en die korting is stapelbaar. Koop je dus 4 potten dan krijg je 4 waardebonnen, elke bon geeft 5 euro korting bij 25 euro aankopen, dus dat is dus 20% korting, zeker bij grote aankopen is dat een lekkere korting. Maar bij kwantum krijg je meer voordelen.

GSMWEB.NL heeft voor bestaande als nieuwe klanten weer Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.

Kwantum is de grootste woon discounter in Nederland. Als marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en het is één van de grootste aanbieders van meubelen tuinprodukten, keuken benodigdheden, maar ook klein huishoudelijke goederen zoals woondecoratie, beddengoed, opbergartikelen en zelfs voor gereedschap en verf kun je er uitstekend terecht. Kortom, een verrassend compleet assortiment voor in en om het huis tegen een gegarandeerd laagste prijs.

het is dus niet verwonderlijk dat achter veel ramen in Nederland gordijnen van Kwantum hangen, en binnenkort dus op veel vensterbanken en balkons de fleuri bloempot.Bij kwantum kun je kant-en-klaar gordijnen kopen, maar ze maken het ook graag voor je op maat in hun eigen atelier. Zelfs als je een vreemde maat ramen hebt. Gordijnen over de hele breedte of een klein stukje zijn geen probleem, bij Kwantum maken ze het voor je. En mocht het nodig zijn dan kunnen ze zelfs je helpen met het inmeten en ophangen van de gordijnen of raamdecoratie. Wel zo makkelijk!

Lees ook  Salora ProSport PSC1335HD actioncam

Ook voor je vloer kan je bij kwantum goed uit de voeten komen. Zelf leggen is tegenwoordig eenvoudig, het blijft een tijdrovende klus dat deskundig gedaan moet worden voor een jarenlang mooi resultaat. Laat dze klus daarom ook aan kwantum over, ze komen vele soorten tapijt en vinyl zelfs gratis vakkundig leggen.Zo heeft kwantum voor iedere woonwens wel een oplossing in huis. Met meer dan 100 winkels is er altijd wel 1 Kwantum filiaal dichtbij om de artikelen te komen bekijken en kopen. Maar ook vanuit huis zijn artikelen verkrijgbaar.

kortom het kopen bij Kwantun is niet alleen leuk, maar zeker ook heel slim!