Skip to content

elbow cassette player

Ooit cassettes gehad? Je weet wel van die grote rammelboxjes met een lint en wieltjes die je terug moest spoelen aan het einde van een de tape. Gelukkig zijn de tijden veranderd.

GSMWEB.NL heeft voor bestaande als nieuwe klanten weer Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.

Net als bij vinyl zijn er voor de cassette nog genoeg vintage bewonderaars voor deze geluiddrager. Zoveel zelfs dat af en toe leuke ideeën verschijnen. Maar nu lijkt het erop dat de bedenkers van de Elbow Cassette Speler het vernuftig apparaatje ook écht willen gaan maken. Waarom was sony nooit op dit idee gekomen, vraag je dan af. Terug in de tijd was alles elektronisch natuurlijk veel groter. Het was een digitale stenen tijdperk met brikken en blokkendozen. Tegenwoordig lopen we met de telefoon rond op de pols en audio en video komt uit kleine platte voorwerpen.

Lees ook  microsoft, apple of google

Op zoek naar een betaalbare Serverruimte, Webhosting of je eigen Domeinnaam Registratie? . Bij Neostrada kan je het zelf hosten met support en uitgebreide Cpanel en andere software tools.

De onlangs overleden griet titulaer, had altijd komische voorstellingen van de moderne technologie, vooral hoe draagbaar ze zouden worden.

Momenteel doen ze een marktonderzoek, waar je nog aan mee kunt doen. Indien de uitkomst positief is, Zal het concept in produktie gaan en komt de Elbow echt uit op de markt, zo beloven ze. Het Elbow-concept (what’s in a name) is zo’n klein ding. Die plaats je simpelweg op een cassette dan speel je direct het muziek van een bandje af.Moderne techniek zoals een optische sensor zorgt ervoor dat de afspeelsnelheid consistent blijft, wat nog wel eens het probleem was bij goedkopere cassettedecks.