Skip to content

Gratis webhosting binnen een minuut je eigen site online 

Op zoek naar een plek voor je blog of een app? Gratis hosting is perfect voor verschillende kleine toepassingen zoals een eigen website of voor je club en ook voor het extern hosten van je app, en zelfs met het zwaardere werk zoals een druk bezocht forum kun je bij hostinger goed uit de voeten. Je krijgt er standaard 100GB dataverkeer met 2GB opslag ruimte zonder vervelende reclame banners of andere nare advertenties voor je gebruikers.

GSMWEB.NL heeft voor bestaande als nieuwe klanten weer Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.

Geen eigen domein naam ?
Geen probleem!, begin eenvoudig met een gratis subdomein, geen reclame en je hebt ruime keuze en doorgroei mogelijkheden.

Op zoek naar een betaalbare Serverruimte, Webhosting of je eigen Domeinnaam Registratie? . Bij Neostrada kan je het zelf hosten met support en uitgebreide Cpanel en andere software tools.

Meer dan 90% is tevreden met het gratis aanbod en bereiken nooit de beperkingen! Maar als je toch groeit en een drukke website hebt of andere eisen stelt garanties zoals een dedicated IP pf onbeperkte opslag en extra zekerheid nodig hebt voor je uptime en backup mogelijkheden dan zijn er ook de Premium en Zakelijke pakketten voor enkele euro’s per maand.

Hostinger heeft een lage drempel, je kan met je socialmedia account ook aanmelden en het installeren van een software zoals wordpress of een forum kan snel een eenvoudig gedaan worden via de installatietools en ook het onderhoud kan worden geautomatiseerd. je hebt gegarandeerd binnen notime je site up and running 

8ZkwwKe

Lees ook  Je eigen goedkope USB RAID