Skip to content

hier is hoe je een extra opslag krijgt.

staat je apparaat ook vol, of ben je van plan binnenkort van toestel te veranderen, hier vind je een paar eenvoudige manieren waarmee je gegevens kan veiligstellen en of kan uitbreiden.

GSMWEB.NL heeft voor bestaande als nieuwe klanten weer Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.

Gebruik maken van de cloud is waarschijnlijk de meest geliefhate manieren om bestanden over of onder te brengen. Je weet nooit of de dienstverlener zijn zaakjes op orde heeft, zelfs als je betaald voor opslag, loop het risico dat gegevens in handen komen van derden. Gelukkig zijn er een paar manieren om je te beschermen.

Op zoek naar een betaalbare Serverruimte, Webhosting of je eigen Domeinnaam Registratie? . Bij Neostrada kan je het zelf hosten met support en uitgebreide Cpanel en andere software tools.

zippen/versleutelen en splitten.
het klinkt handig ff uploaden of downloaden van en naar de cloud en de verbinding is best goed beveiligd, maar je data staat nog altijd openlijk online en is zichtbaar voor iedereen die toegang heeft tot die cloud, inclusief hackers en overheden die sneaky willen scannen in documenten. Bij een bevel van een gerecht moeten bedrijven soms toegang vertrekken zonder dat ze jou mogen informeren.

Lees ook  Lenovo S21e Laptop

Bescherm gevoelige data dus altijd dubbel met. Dat kan eenvoudig in zipbestand met wachtwoord, maar als men goed de moeite neemt is dat zo gehackt. de beste bescherming krijg je door bijvoorbeeld als een in een container of digitaal kluisje te stoppen, dat is een extra beveiligde map die je met software zoals veracrypt (en andere platforms GNU Privacy Guard) kan aanmaken, dat kan tegenwoordig zelfs op iOS devices.Extra Opslag.
Cloud opslag wordt dankzij de betere upload snelheden en onbeperkt mobiele data die providers steeds vaker aanbieden weer erg aantrekkelijk, zeker als je de tips voor het bewaren van gevoelige data zoals hierboven besproken opvolgt ook een veilige goedkope methode. Je Krijgt bij de grote aanbieder ook ruime opslagruimte. let wel goed op de maximale bestandsgrootte en hun eigen bandbreedte limieten. Grote bestanden uploaden kan soms een dagje duren, zelfs met je snelle fiber.

Eigen Opslag.
Je kan natuurlijk investeren in een dure NAS, Maar tegenwoordig is elke usbstick goed genoeg en windows , apple en linux bieden allemaal goede diensten om bestanden te delen. Zelfs met een ipad of iphone kun je Met en iXpand flashdrive eenvoudig meer ruimte creeren op je iOS device.