Skip to content

ibood hunt is er weer, dit moet je weten!.

Eens in de zoveel tijd is de befaamde Ibood Hunt. Het is dé online koopjesjacht die je niet mag missen. Een uitgelezen kans om je nieuwe iPhone, laptop, keukenmachine of hardloopschoenen te scoren, kortom je krijgt in korte tijd veel uiteenlopende aanbiedingen voor je kiezen. Er zijn gelukkig een paar handigheden en tips voor je die helpen om beter door de hunt te komen.

GSMWEB.NL heeft voor bestaande als nieuwe klanten weer Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.

Een echte hunter begint natuurlijk goed uitgeslapen, Heeft versnaperingen dichtbij want meestal duurt een hunt 2 dagen. Maar de hunt kan verlengd worden. Ook ibood beseft dat de meeste Nederlanders niet vrij zijn. wees daarom niet getreurd. Er zijn genoeg kansen om jouw aanbieding te bemachtigen, maar mocht het je toch hoog zitten, schakel dan hulptroepen in, vraag een goede vriend om acties in de gaten te houden, bijvoorbeeld of delegeer iemand die je vertrouwd om namens jou te kopen, regel dan wel van de voren goed wie wat doet,. Vooral bij het kopen van de begeerde ibood box is dat een handige strategie.

Op zoek naar een betaalbare Serverruimte, Webhosting of je eigen Domeinnaam Registratie? . Bij Neostrada kan je het zelf hosten met support en uitgebreide Cpanel en andere software tools.

Hunts moeten direct worden betalen, zorg daarom voor voldoende saldo, betalingen kun je snel doen met de creditkaart of via paypal, ook zonder saldo. Het de aankoop bedragen worden doorgaans de volgende dag van je bank afgeboekt. Bij Paypal kun je meerdere bankrekening instellen en tijdens het bestellen in een simpele klik aangeven vanaf welke betaalrekening de paypal aankoop moet worden afgeschreven. Dat maakt bestellen wel iets langer.

Je bent pas écht klaar voor de HUNT als je Eén-klik-betalen hebt geïnstalleerd. Met deze handige functie is je bestelling al binnen 5 seconden klaar. Wel zo tactisch, want als je die iBOOD BOX wilt scoren heb je natuurlijk geen tijd te verliezen.Werk vanaf meerdere computers, niets is vervelender dan een aanbieding moeten missen omdat de PC of tablet vast liep. Gebruik dus je snelste hardware om de bestellingen mee te doen en hou met je mobiele app de hunt in de gaten bijvoorbeeld. Als backup heb je natuurlijk op alle apparaten je wachtwoorden bijgewerkt en betalingsopties correct ingesteld en de batterijen volledig bijgeladen.

Lees ook  Gratis webhosting binnen een minuut je eigen site online 

Zet de ibood geluiden aan, dan hoor je direct wanneer een nieuwe aanbieding verschijnt. Letop dat dit in een browser niet altijd betrouwbaar werkt, ververs de pagina dus elke 30minuten.

Weet van te voren goed wat de prijzen elders zijn, Gebruik daarbij prijzen sites zoals producthistory en vergelijk met de marktprijzen op tweakers pricewatch en kieskeurig. Het kan voorkomen dat andere verkopers prijzen van ibood acties matchen, maar doorgaans ben je bij ibood goedkoper uit. Dat neemt natuurlijk niet weg, dat je meestal te maken hebt met oudere hardware en tegen de tijd dat het geleverd is de prijzen elders ongeveer gelijk zijn. In een enkele geval heb je geluk en was de hunt een echte koopje. Gemiddeld betaal je iets minder.

Tijdens de hunt worden er ook regelmatig leuke flashsales op deze pagina gehouden. Let daarbij op de actie tijden in het ibood forum, facebook en twitter paginas.

Maar het belangrijkste, ga niet overboord. Hou het gezellig. De hunt verschijnt meerdere keren per jaar. Meestal zie je dezelfde aanbiedingen een hunt later of tijdens een gewone dagactie nog terug en mogelijk ook goedkoper.