Skip to content

Moederdagtip, de Dyson Supersonic haardroger.

Ontdek de nieuwe Dyson Supersonic™ haardroger en ontvang nu de Limited Edition voor moeder of kies de door James Dyson zelf ontworpen handgestikt reisetui, gemaakt van kwaliteitsleer.

GSMWEB.NL heeft voor bestaande als nieuwe klanten weer Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.

Op zoek naar een betaalbare Serverruimte, Webhosting of je eigen Domeinnaam Registratie? . Bij Neostrada kan je het zelf hosten met support en uitgebreide Cpanel en andere software tools.

Dyson ken je vast van stofzuigers, maar ze verkopen air-coolers en komen nu met een andere kijk op de haardroger. Een kleine motor verplaatst, maar liefst tot 13 liter lucht per seconde en is klein genoeg om het conventionele ontwerp van haardrogers dat sinds de jaren 60 niet is meer veranderd, op zijn kop te kunnen zetten.

TIP: betaalbare verzorgingsproducten en tegen korting koop je via dayhopper bij de kijkshop, kijk hier ook voor alle moederdag aanbiedingen.Met deze supersonische föhn blaas je in notime haar droog zonder die te beschadigen. Er zit namelijk een sensor in de Dyson Supersonic, die de temperatuur van je haren meet en de warmte daarop aanpast.

Lees ook  ibood hunt is er weer, dit moet je weten!.

De prijs is dan ook hoger, maar is het dubbel waard. De haren worden niet statisch en altijd mooi glad, glanzend en zijn dankzij dit slim ontwerp en alle techniek gegarandeerd vrij van klitten. bijkomend voordeel is dat deze droger ook veel stiller is dan de normale föhn.

Speciaal voor Moederdag heeft dyson een limited edition met zacht roze opbergdoos met verschillende gemakkelijk verwisselbare magnetische opzetstukken zoals een diffuser voor krullen en een opzetstuk voor glad haar, maar er zijn hier ook andere uitvoering tekoop.