Skip to content

Salora ProSport PSC1335HD actioncam

op zoek naar een goedkoop veelzijdige sportcamera? Een actioncam is uitermate geschikt voor het vastleggen van de meest gedurfde acties, bij voorbeeld tijdens het surfen of fietsen of gewoon lekker stiekem lui voor in de auto als dashboard camera. In dit artikel bespreken we de Salora ProSport PSC1335HD actioncam. Dit merk kennen we vooral als producent van beeld en geluid, zij bouwen al sinds 1957 televisies en schermen voor IBM en het toenmalige nokia en ze weten dus als geen ander hoe je al je prestaties haarscherp in beeld kan weergeven en met deze sportieve ProSport camera ben je daar ook verzekerd van.

GSMWEB.NL heeft voor bestaande als nieuwe klanten weer Sim Only & abonnementen met de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Motorola, OnePlus, Google, Oppo, Xiaomi en Nokia op voorraad.Kijk vandaag nog voor aantrekkelijke kortingen.

Goed, okay bijna overal zit wel een camera in, zo heeft je smartphone of tablet in veel gevallen er zelfs twee, en mogelijk is jouw toestel al IP gecertificeerd stof of waterdicht, maar toch heb je voor bepaalde opnames (liever) een andere type camera nodig, En natuurlijk ben je zuinig op je dure mobiel of camera met lenzen, zoals bij het onder water filmen of om dat ritje met die supersnelle achtbaan in het pretpark goed vast te leggen. Daarvoor is de actioncam uitermate geschikt. Deze speciale type camcorders kunnen bij de meest extreme omstandigheden gebruikt worden. het meeste van deze sportscams zijn in vele standen monteerbaar op statieven en andere voorwerpen zoals op je fiets of je helm en ook waterdicht. bovendien zijn ze super schokbestendig en dus stukken handiger dan je smartphone.

Lees ook  Gratis webhosting binnen een minuut je eigen site online 

Op zoek naar een betaalbare Serverruimte, Webhosting of je eigen Domeinnaam Registratie? . Bij Neostrada kan je het zelf hosten met support en uitgebreide Cpanel en andere software tools.

De Salora ProSport PSC1335HD actioncam heeft een ingebouwde display waarop u uw foto’s en video’s direct terug kunt kijken.

saloraBij Expert koop je al een actioncam voor nog geen 50 euro, de Salora PSC1335HD actioncam is deze week zelfs afgeprijsd van 69.95 nu voor 49,- euro. Bovendien kun je het aankoopbedrag terugverdienen, vertel uw koopervaring op Expert.nl en maak kans op die €50,-! Als klant van Expert profiteer je niet alleen van deze sterke aanbieding en een hoop andere acties maar ook van de uitgebreide service. De experts weten waar ze over praten en zo kan dus altijd rekenen op een deskundig, eerlijk en persoonlijk advies. Ook na de aankoop.

Expert.nl folder aanbiedingen, je hoeft alleen te maar klikken om voordeel te genieten

De actioncam van Salora heeft een gebruiksduur van ongeveer 1,5 uur (voor een 720p HD opname) op één acculading en wordt geleverd inclusief accessoires zoals een waterproof behuizing en helmbevestiging. En omdat alle aansluitingen standaard zijn, kun je het zelfs aanvullen en gebruiken met bijvoorbeeld een Monopod voor het maken van selfies en shots vanaf grotere hoogtes.