geld

Zonder zorgen SimOnly

Een van de Goedkoopste Sim Only’s van Nederland heeft weer een leuke actie, zo kon je al zelf je nummer uitkiezen en ben je meteen aangesloten op het T-Mobile netwerk met snel internet en dat zonder vervelende creditcheck, het gaat natuurlijk over 88Mobile.

In dit artikel bespreken we hoe je eenvoudig voordelig mobiel kan bellen, smsen en internetten zowel binnen Nederland als in het buitenland. En dit laatste is zoals je uit eigen ervaring wellicht al weet een vrij dure en vaak ingewikkelde aangelegenheid. Wist je dat het getal 88 symbool staat voor geluk, blijdschap en welvaart?. Daar mag iedereen in mee profiteren dankzij de lage kosten en het belgemak. Zo heb je al een Sim Only abonnement vanaf €2,40 per maand zonder dus die creditcheck. Daarbij mag je ook onderling beltegoed overboeken en dat kan zelfs automatisch, iedere maand!. Echt uniek, nietwaar?.

OP = OP!!
Alleen Geldig Tot 2017, 1000MB mobiel internet voor €4.55, elke maand!. Met deze 50% korting heb je een ruime databundel voor mobiel internet en kun je zelfs muziek streamen en natuurlijk YouTube filmpjes kijken. ---

ad19
--

Ga je nog op vakantie?. Ook in de koude winterdagen gaat iedereen vaker weg, maar dan moeten we natuurlijk wel bereikbaar blijven en door kunnen gaan met internetten zoals we dat thuis doen. Wil jij nu ook geld besparen op een Mobiel Abonnement, data bundel of het bellen via een Prepaid Sim kaart vervangen voor een beter alternatief? Dan is 88Mobile zeker geschikt voor je.

Je ziet sommigen onhandig doen met extra simkaarten verwisselen en voor vertrek hun vakantie bundels aanzetten, dat gepriegel is niet echt slim, vooral als je het vergeet te doen of je veiligheidsinstellingen zo hoog hebt staan dat activeren in het buitenland niet meer lukt. Gelukkig zijn er dankzij 88Mobile betere oplossingen, ze bieden ook een handige terugbelservice, daarmee kun je via een zogeheten terugbeldienst lekker goedkoop bellen in het buitenland tegen lokale tarieven of tegen een kleine opslag. Door slimmer te bellen in het buitenland bespaar je hiermee gemiddeld wel tot 50% met de terugbel functie.

88Mobile is daarmee ook geschikt voor internationale bellers en bij het gebruik binnen Nederland bieden ze een combinatie van scherpe tarieven, hoge kwaliteit zoals het snelle 4G netwerken en altijd een uitgebreide meertalige klantenservice waar je ook terwereld bent inclusief Nederlands, Mandarijn of Kantonees en dat zowel via de helpdesk als op de website geven ze je snelle support.

Maar wacht niet langer en 88mobile.nl en ontdekt het voor jezelf.